KATO er en af de mest succesfulde og erfarne danske DJs igennem det sidste årti med en endeløs liste af #1 hits på album-, single- og streaming-lister. Dette år kan han tilføje titlen som Karnevalskonge til det flotte CV 👑

Kroningen foregår den 20. maj 2022 til Aalborg Karnevals Internationale Parade, som foregår langs Boulevarden og afsluttes på Gabels Torv. Kroningen vil foregå omkring kl. 19:00 på Gabels Torv, hvor Cimbertyren afbrændes og karnevalsugen officielt igangsættes.

Under Aalborg Karneval, vil Kong KATO den Første Af Aalborg den 28. maj køre foran paraden fra Nørresundby og frem mod Kildeparken. Ved Hasserisgade holder kongevognen ind til siden, hvor kongen hyldes af de mange karnevalister i paraden. Omkring kl. 16. hyldes kongen igen på Stjernescenen i Kildeparken foran de mange tusinde deltagere.

’’Det er en kæmpe ære! Jeg kunne virkelig mærke, hvor magisk Aalborg karneval er, de år jeg boede inde i Holbergsgade. Jeg har så mange gode minder, både på vognene i optoget, da jeg arbejdede som radiovært på ANR, og selvfølgelig alle de gange, jeg har stået foran Danmarks vildeste publikum i Kildeparken. Jeg tager ydmygt imod titlen, og jeg glæder mig!’’ udtaler KATO.