Erhvervsklubben DOBBELT A

– Aldrig Alene

Erhvervsklubben

Med ca. 100.000 deltagere er Aalborg Karneval ikke kun Nordeuropas største karneval. Det er også Danmarks største årligt tilbagevendende kulturbegivenhed, der finder sted i Aalborg og tiltrækker op mod 25.000 deltagere og gæster uden for Region Nordjylland. Dette gør begivenheden til en markant faktor i promoveringen af Aalborg og Nordjylland — både nationalt og internationalt.

Erhvervsklubben DOBBELT A giver dig adgang til unikke karnevalsoplevelser for alle aldre samt inspirerende talks og netværk i nordjysk verdensklasse. Når du er en del af dette fællesskab bidrager du ikke kun til værdiskabelse for din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder. Du er også med til at synliggøre Nordjylland, som et attraktivt sted for unge mennesker at studere og bosætte sig. Dit engagement og anerkendelse af Aalborg Karnevals betydning for Nordjylland er afgørende for at skabe flere uforglemmelige oplevelser og stærke fællesskaber. Og det er vigtigt i en verden, som mere end nogensinde før har brug for fællesskaber. Vi sætter Aalborg på landkortet sammen — aldrig alene.

Hvorfor DOBBELT A?

I DOBBELT A har vi en ambition om at være relevante og til stede året rundt. Vi kan mere end det. Vores fællesskab er stærkere, det skal vi styrke for de helt unge og børnefamilier, der bøvler lidt. Aalborg Karneval skal ikke kun handle om festlige fællesskaber én dag om året. Det skal handle om at skabe et fundament, som fremtiden arbejdsstyrke (el unge og børnefamilier) kan læne sig op ad. Om at være der. Også når luften er gået af ballonen, og hverdagen ikke ser så festlig ud.

Vi vil hæve barren i en aktuel agenda. Her handler det om styrke mennesker i at tro på sig selv. At vide, at man kan lykkes. Og at man aldrig er alene. Vi har brug for et tydeligere fællesskab med et stærkt og solidt fundament. Det findes i Aalborgs erhvervsliv. Dobbelt A skal binde det sammen. Vi kan inddrage vores unge mennesker og guide dem — og det kalder på en aktiv alliance, hvor vi er med til at tage ansvar. Det kan vi i Aalborg og det kan vi i DOBBELT A.

 

VÆR MED


Medlemskab af DOBBELT A gælder for 2024 og koster fra kr. 5.000 + moms.

Medlemskab løber fra 1. juni 2024 frem til og med karneval 2025, d.v.s. 31. maj 2025.

Nedenfor kan du se en nærmere beskrivelse af de to medlemskaber, vi tilbyder:

BUSINESS
5.000 + moms

2 loyalitetsarmbånd til Aalborg Karneval
2 plakater af årets kunstner

10 drikkevarebons til Kildeparken

4 billetter til Aalborg Børnekarneval

2 tribunebilletter til int. Parade

Events: Invitation til fernisering af årets karnevalsplakat samt invite til talk i efteråret

BUSINESS+
8.000 + moms

4 loyalitetsarmbånd til Aalborg Karneval

4 plakater af årets kunstner

20 drikkevarebons til Kildeparken

4 billetter til Aalborg Børnekarneval

2 tribunebilletter til int. Parade

Invitation til fernisering af årets karnevalsplakatplakat,
adgang for 1 til Business Lounge samt invite
til talk i efteråret

PARTNERE

Bliv medlem af DOBBELT A