International Parade
Program
Deltagende karnevalsgrupper
Børnekarneval
Program
Kildeparken
Konkurrence
Billeder
Aalborg Karneval
Parade start
Et armbånd med værdi
Need to know
Øl og Mokaï
Transport og overnatning
Kildeparken
Fri bar
DK
EN
International Parade
17 Maj 2019
Program
Deltagende karnevalsgrupper

Vi arbejder på at lave et helt fantastisk program til 2019 - Vi glæder os til vi ses d. 17. maj!

Se herunder, hvilke grupper som deltog i 2018.

Rampage Carnival Club (UK) - En af Englands dygtigste karnevalsgrupper i den caribiske karnevalsstil. De elsker at lave store dragter med masser af fjer og glimmer og at få dragterne til at bevæge sig til musikken. 

Oakleaf Creativity (Tyskland) - Styltegruppen Oakleaf er med for femte gang og designer og syer selv deres kostumer. I år deltager de med flotte oppustelige kostumer, som er skak-inspirerede.

Caballos de Menorca (Spanien) - De vilde spanske heste besøgte os i 2012 og er endelig tilbage! Ledsaget af deres egen live trommeslager, danser hestene sig igennem paraden og de vil gerne komme HELT tæt på publikum!

Saurus (Holland) - 3 forhistoriske kæmper besøger Aalborg for første gang! De 5 meter høje dinosaurusser bliver ikke svære at få øje på!

Les Poules (Frankrig) - Disse frække franske høns har rejst verden rundt og sidst de var i Aalborg var i 2015. Nu er de endelig vendt tilbage! Glæd dig til at se dem blive sluppet løs i Aalborgs gader.

Rodafonio (Spanien) - Dette musikalske cykelhjul skal opleves før man forstår hvad det er. Inde i musikhjulet spiller 4 musikanter live på deres instrumenter. Rodafonio har rejst verden rundt og det er første gang de er i Danmark! 

Kemishow Aalborg (Aalborg) - En gruppe festlige keminørder kommer og blæser store sæbebobler udover paraden.

Touch of Africa (Aalborg) - Denne Aalborgensiske gruppe blev grundlagt i 2005 og har deltaget i International parade mange gange. Gruppens unge piger fokuserer på at optræde med danse fra forskellige afrikanske kulturer og syr deres egne kostumer.

Alkoholdet (Aalborg) - Det er 21. gang at Alkoholdet deltager i Aalborg Karneval. De udmærker sig ved at bygge en karnevalsvogn fra bunden og syr alle deres kostumer selv.

Karnevalskoloritterne (Aalborg)Slattenpatten, ellepiger, helhesten, gravsoen og trolde er glemt, men KarnevalsKoloritterne genopliver de gamle danske myter! Se ellepigerne danse med bønderne til de bliver ellevilde - men pas på dragens ild og valravnen, der spreder sine vinger for at finde blod.

Vimoroz (Aalborg) - Er en vestafrikansk inspireret danse- og trommegruppe. De kendetegnes ved deres energiske dans og højtempo rytmer. Vimoroz' specialitet er at sprede god stemning og glæde!

Poco Loco (Aalborg) - Aalborgs oprindelige sambaskole, der har været med til karnevalet i stort set alle år. Poco Loco bringer lidt af Rio til Aalborgs gader med deres flotte dansere og fede rytmer.

Dunkelfolket (Aalborg) - Dunkelfolket har været med helt fra starten af karnevalet og er altid dem der starter paraden, hvor de spreder latter og gru med deres håndskårne masker.

Lille Vildmose Produktionsskole (DK) - Eleverne bruger hele foråret på at designe kostumer til årets karneval og deltager hvert år med et nyt tema som de selv finder på.

MGK (Aalborg)En gruppe på 15-20 dygtige musikere fra Musikkonservatoriets grundkursus kommer og spreder toner fra Brass verdenen. 

Samba Locura (Aalborg)"Samba Locura" betyder på spansk "sambavanvid" Det er præcis denne stemning, gruppen skaber til karnevalet! 

 

Billeder
Om os
FAQ
Traditioner
Bliv frivillig
Samarbejdspartnere
Køb armbånd