International Parade
Program
Deltagende karnevalsgrupper
Børnekarneval
Program
Kildeparken
Konkurrence
Billeder
Aalborg Karneval
Parade start
Et armbånd med værdi
Need to know
Øl og Mokaï
Transport og overnatning
Kildeparken
Fri bar
DK
EN
Aalborg Karneval
25. maj 2019
Parade start

Nørresundby

Paradestart kl. 10

Opstilling på Nørresundby Torv

Deltagende paradevogne og grupper: 

Kongevognen - Send hilsner og kys efter dette års Kong Karneval, når han på sin kongevogn leder Stjerneparaden gennem byen.

Samba Locura (Live) - "Samba Locura" betyder på spansk "sambavanvid" eller "vanvittige samba". Det er præcis denne stemning, gruppen prøver at skabe til karnevalet. 

Mardi Gras Vognen (Fri bar vogn) - Der bliver fuld drøn på festen når Mardi Gras vognen ruller for første gang nogensinde. Der vil blive kastet perler i massevis både til deltagere og publikum!

Poco Loco - Aalborgs oprindelige sambaskole, er klar til at feste med jer! De bringer Rio til Aalborgs gader med deres flotte dansere og fede rytmer, så kom og vær med!

Karnevalskoloritterne - KarnevalsKoloritterne genopliver de gamle danske myter. Se ellepigerne danse med bønderne til de bliver ellevilde - men pas på dragens ild og valravnen, der spreder sine vinger for at finde blod.

SKAT

Paradestart kl. 10.30

Opstilling på parkeringspladsen ved Skat/Shelltanken for enden af Østerbro (Østerbro 75, 9000 Aalborg)

Deltagende paradevogne: 

Alkoholdet - Gruppen fejrer i år deres 20 års jubilæum med det vildeste vikingetema i gruppens historie. Der er garanti for vikingebrøl og fællessang.

Mens Club - Disneyland after Dark! Mød op i din bedste, værste, farligste, klammeste eller frækkeste version af din yndlingskarakter fra Disney universet. Vigtigst af alt er at det er Disney med et twist. Teaterblod, blå øjne eller et trafikuheld senere, vil passe godt ind her!  

De dødes vogn (fri bar vogn) - De døde fejres på karnevalets festlige fri bar vogn. Alle typer skeletter, zombier og døde væsener er velkomne her! Husk at købe et fri bar armbånd hvis du vil være med i festen!

Slagverket (LIVE) - En flok friske gutter fra Sverige kommer og spiller hede sambarytmer for alle danseglade i paraden!

Brandbilen - Der bliver ildebrand i gaden, når drengene  fra Native speakers fyrer op for brandbilen og  noget ordentligt dansemusik!

Fiskekutteren - Man ved aldrig hvad der kan ske, når en sailor går i land! Så træk din gamle sweater på og tag med ud og fisk. 

 

Haraldslund

Paradestart kl. 11

Opstilling på Kastetvej og på pladsen foran Haraldslund Vandkulturhus. (Kastetvej 83, 9000 Aalborg)

Deltagende paradevogne: 

Fan-Tasterne - Omkring fantasternes vogn bliver der i år en hot fest, når gruppen kommer som brandmænd.

De Danske Roligans (fri bar vogn) - Det Danmark, det fodbold, det sejt! Syng med hele vejen ind til Kildeparken. Husk at købe fri bar armbånd hvis du vil være med!

Kalentura (Live) - Disse hollændere var med i paraden sidste år og trommede hele veje ind i Kildeparken. De er klar til at spille fede danserytmer igen i år.

Keskin & FriendsKeskin har i år samlet alle hans gode venner og fyldt vognen med nogle af landets bedste DJ's. Ved denne vogn er der garanti for god musik og vild fest i optoget, så følg dem hele vejen ind til Kildeparken, hvor festen fortsætter ved Heinekenscenen.

MilleniumvognenDJ Veronica Jensen (top 10 i USA, Asien og EU), sørger for at spille alle de største hits fra slut 90'erne til start 00'erne. Vi garanterer MASSER af god stemning, samt en nostalgisk tur ned af en af de vildeste musiske perioder. Forvent musik fra kunstnere som DJ Sash, Haddaway, AYCAN, Scooter, Spice Girls, DJ Aligator, Corona og mange flere. Velkommen til Millennium!

Kvisten - Hold udkig efter Kvistens veteran lastbil og dans til fed musik og sluk tørsten.   

 

Facebook event
Et armbånd med værdi
Need to know
Øl og Mokaï
Transport og overnatning
Kildeparken
Fri bar
Billeder
Om os
FAQ
Traditioner
Bliv frivillig
Samarbejdspartnere
Køb armbånd