International Parade
Program
Deltagende karnevalsgrupper
Børnekarneval
Program
Kildeparken
Konkurrence
Billeder
Aalborg Karneval
Parade start
Et armbånd med værdi
Need to know
Øl og Mokaï
Transport og overnatning
Kildeparken
Fri bar
DK
EN
Aalborg Karneval
25. maj 2019
Parade start
Et armbånd med værdi
Need to know

Hvad er Aalborg Karneval

”Det er forår – maj måned og solen skinner. Du står sammen med dine bedste venner, blandt 80.000 andre unge mennesker. I er alle udklædte og klar til en oplevelse for livet – i deltager i Aalborg Karneval."

"Paraden skydes i gang og i går optog gennem Aalborgs gader. I hører lyden af bløde sambarytmer, blandet med det musik i kender. Sammen bevæger i jer mod Kildeparken, hvor karnevalsfesten fortsætter. I fester, er glade og alle snakker med alle. En fremmed er kun en ven du endnu ikke har mødt. I dag lever I i nuet – og glemmer hverdagens stress og jag”

Sådan kan Aalborg Karneval meget vel beskrives. Som en unik oplevelse. Og som en KÆMPE folkefest med mangfoldighed, kærlighed og tillid.

Ingen indkøbsvogne

Indkøbsvogne i paraden er forbudt og medfører bøde!

Byg derfor egen vogn, eller tag en gammel rygsæk eller pose med til drikkevarer

Undgå glasflasker

Vi ser desværre hvert år, at ødelagte glasflasker skaber skår i glæden for mange deltagere. Vi opfordrer alle til at medbringe dåser og plastflasker!

Pas godt på hinanden

Hold øje med hinanden. Gå aldrig ind i baggårde alene. Sørg for at følge hinanden hjem. Der er mange gæster til karneval og mange er berusede, så pas godt på hinanden.

Husk godt fodtøj

Det er vigtigt at have godt fodtøj på! Vi ser desværre hvert år gæster, som træder i glas. Vi opfordrer derfor alle til at tage godt fodtøj på og undgå skår i glæden.

Øl og Mokaï
Transport og overnatning
Kildeparken
Fri bar
Billeder
Om os
FAQ
Traditioner
Bliv frivillig
Samarbejdspartnere
Køb armbånd