CAMP KARNEVAL

Camp Karneval er Aalborg Karnevals nye camp-område. Området blev indviet i 2019, og vi glæder os til at byde jer velkomne igen i 2022 til et brag af en fest! På campen er der mulighed for at fuldende karnevalsoplevelsen i fællesskab med din karnevalsgruppe og andre karnevalister fra nær og fjern. Med kun 5 minutters gang til festivalpladsen er Camp Karneval den oplagte overnatningsmulighed til Aalborg Karneval.

Camp Karneval

Camp Karneval er vores nye campingområde, hvor du og dine venner kan bo sammen med en masse andre karnevalister. Her har du mulighed for at overnatte i medbragt telt på et område, der er afskærmet fra Kildeparken, men som stadig ligger i gåafstand hertil.
Camp Karneval har toilet- og badefacilliteter kun forbeholdt Camp Karnevals gæster. Desuden finder du på området en hyggelig bar med et udendørs lounge areal, hvor stemningen er helt unik.
Du tjekker ind fredag efter kl. 12, og tjekker ud senest søndag kl. 12.

På Camp Karneval får du:

  • Egen teltplads i kort gåafstand til Kildeparken
  • Adgang til Camp Karneval bar og lounge
  • Egne toiletter og bad
  • Egen indgang til og fra Kildeparken
  • Gratis morgenmad lørdag
  • Opladningsmulighder af telefoner mm.

Aldersgrænse: 18 år og opefter.

Du kan læse om praktiske oplysninger ved at klikke her

 

Når du køber en billet til Camp Karneval eller All Inclusive, skal du medbringe din kvittering og vise den ved indgangen til Camp Site ved Postmestervej. Her får du udleveret dit armbånd.