Armbåndssalget er nu officielt i gang!

Efter 2 års pause begynder vi for alvor at kunne mærke karnevalsstemningen, og vi er klar til at afholde et brag af et karneval sammen med alle jer skønne karnevalister.

Det er allerede muligt at købe loyalitetsarmbånd til Aalborg Karneval 2022 og igen i år tilbyder vi flere forskellige muligheder for, at netop du og din karnevalsgruppe kan få den helt rigtige oplevelse til Karneval 2022. 

Vi tilbyder blandt andet adgang til vores camp-område Camp Karneval, hvor du sammen med dine venner kan overnatte i telt, drikke shots til den fælles morgenmad samt feste med en masse andre super seje karnevalister.

Udover armbånd til camp-området har I også mulighed for at købe adgang til vores Fri Bar-vogne i Stjerneparaden. Fri Bar er den perfekte løsning for dig, hvis du er typen, der er træt af at være tvangsindlagt til at slæbe rundt på gruppens vogn hele vejen gennem paraden. Med Fri Bar møder du blot op til Karneval, og henvender dig ved din Fri Bar-vogn, når du er løbet tør for drikkevarer. Easy peasy lemon squezzy.