SPONSERET AF

Bliv sponsor

Den primære årsag til Karnevallets store succes er de mange medhjælpere, som hvert år hjælper til – både før, under og efter arrangementet. Men dedikerede sponsorer er også en vigtig del af Karnevallets organisationsgrundlag.

Hvis du er interesseret i at blive sponsor, kan du kontakte os via telefon eller mail.

Støt Aalborg Karneval

Hvorfor støtte Aalborg Karneval?

Aalborg Karneval er en non-profit forening, der arbejder hele året rundt på at udvikle og tilbyde kunstneriske gadeoplevelser for alle mennesker i Aalborg-området, barn som voksen, ung som gammel. Disse oplevelser består i et årligt karnevalarrangement med flere individuelt afholdte events i løbet af en uge, som kulminerer med Stjerneparaden – en vandretur gennem Aalborgs gader af festligt udklædte karnevalgængere. Sådan et omfattende arrangement kræver store ressourcer at afholde, de fleste af hvilke foreningen selv genererer - med din hjælp. I modsætning til hvad mange tror, er det kun ganske få af Aalborg Karnevals indtægter, som består af offentlige midler.

Hvordan støtter du Aalborg Karneval?

Det er derfor utroligt vigtigt, at så mange mennesker som muligt støtter op om Aalborg Karneval ved at købe loyalitetsarmbåndet, samt andet merchandise, som tilbydes i forbindelse med karnevallet, såsom karnevalsøllen og karnevalsmokaïen. Derudover byder vi det yderst velkomment, når du tager dig tid til at besøge vores hjemmeside, like vores Facebook-sider, og generelt promoverer vores aktiviteter over for familie, venner og alle, du møder på din vej. Vi håber selvfølgelig, at du møder op når karnevallet løber af stablen, og deltager enten som udklædt eller som glad tilskuer.