SPONSERET AF

Vi ses 15.-23. maj 2015

Aalborg Karneval giver dig en unik karnevalsoplevelse – du finder ikke en lignende stemning andre steder! Du får med garanti oplevelser for livet. Karnevalsugen skydes i gang med Battle of Carnival Bands, hvor internationale grupper går gennem Aalborgs gader. Herefter er det jer, som skal klædes ud og gå gennem Aalborgs gader til Børnekarneval, Karnevalsløbet og til slut den store Stjerneparade. Bliv klog på Aalborg Karneval her, eller læs vores avis.

Bliv medhjælper


Vi søger stadig medhjælpere

Hvert år bidrager medhjælpere fra Aalborgs foreningsliv aktivt til at skabe karnevalet. Her gør omkring 2000 medhjælpere hvert år en stor indsats for, at karnevalet kan blive en stor og festlig oplevelse for alle.

Er du interesseret i at blive medhjælper,
så send en mail med kontaktoplysninger her.

Årets tema

Hvad er tabu?

Tabu er det vi ikke taler om i dagligdagen. Hvad der anses for tabu, kan være forskelligt over tid og mellem sociale grupper. Heraf er ordets brede, dagligdags betydning afledt i forbindelse med brug af bestemte "tabubelagte" ord eller omtale af socialt uacceptable emner, f.eks. af seksuel art eller vedr. døden.

Læs mere om årets tema

Kostumer

Inspiration til dit kostume

I samarbejde med Smiffy's har vi sammensat en liste, hvor du kan købe eller finde inspiration til dit TABU-kostume.

Find inspiration på vores Tema-side.

Traditioner

Karnevalstraditioner i Aalborg

Karneval i Aalborg er Nordeuropas største folkelige karnevalsparade med omkring 60.000 deltagere og 100.000 tilskuere. Alle kan deltage i paraden – sæt blot fantasien i sving: Gaden er scenen – du er gøgleren!


Læs mere om Aalborg Karneval her